https://www.high-endrolex.com/10 18-го березня в Національному університеті цивільного захисту України (м. Харків) за планом МНС відбувся розподіл випускників 2011 року, які закінчують навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста, магістра | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.03.2011
НУЦЗУ

18-го березня в Національному університеті цивільного захисту України (м. Харків) за планом МНС відбувся розподіл випускників 2011 року, які закінчують навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста, магістра

18-го березня в Національному університеті цивільного захисту України (м. Харків) за планом МНС відбувся розподіл випускників 2011 року, які закінчують навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста, магістра.
Свою роботу комісія з персонального розподілу випускників університету провела під головуванням директора Департаменту кадрів та роботи з особовим складом Міністерства надзвичайних ситуацій України Олега Ціцака. До складу комісії увійшли заступник директора Департаменту кадрів та роботи з особовим складом Міністерства надзвичайних ситуацій України Іван Шевченко, начальник Управління освіти і науки МНС України полковник служби цивільного захисту Олександр Євсюков, ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, а також представники ГУ МНС України в АР Крим, ГУ(У) МНС України у Вінницькій, Закарпатській, Запорізькій, Донецькій, Київській, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях та місті Севастополі.
Завдяки попередній кропіткій роботі, проведеній керівництвом факультетів, курсів, відділу комплектування та проходження служби університету з курсантами-випускниками, досить швидко пройшов розподіл. Перед комісією шикувались випускники окремо з кожної області та підтверджували свій намір про відбуття на місця для подальшого проходження служби. У ході роботи комісії були розв’язані проблемні питання щодо працевлаштування випускників із Львівської та Закарпатської областей. Особливу увагу було приділено випускникам-сиротам та одруженим, які мають дітей, їх побажання було повністю враховано та задоволено. Після випуску поповнять лави територіальних підрозділів МНС 307 випускників.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10