https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти МНС разом з пожежно-рятувальними підрозділами Львова врятували майно на загальну суму понад 2 млн. гривень | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.03.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти МНС разом з пожежно-рятувальними підрозділами Львова врятували майно на загальну суму понад 2 млн. гривень

21 березня о 14.51 год. до оперативно-диспетчерської служби ГУ МНС надійшло повідомлення повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Варшавська, 35. Горіла дерев’яна будівлі розміром 25×20 м, крита метало-черепицею. На місце події одразу виїхали оперативні підрозділи головного управління та чергова зміна навчальної пожежно-рятувальної частини Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС, яка прибула на місце виклику через дві хвилини. Одразу приступити до гасіння пожежі курсанти МНС не змогли, оскільки біля охопленої вогнем будівлі проходила лінія електропередач. На місце події прибули підрозділи ГУ МНС у Львівській області. Після того, як представники обленерго вимкнули напругу, рятувальники приступили до гасіння.
Існувала загроза поширення пожежі на сусідні будинки. Рятувальники вживали заходів аби не допустити цього. Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав. Завдано прямих збитків на суму 350 000 грн. Врятовано 3 будівлі та майно на суму – 2 000 000 грн. Причина пожежі – встановлюється.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10