https://www.high-endrolex.com/10 Харківська облдержадміністрація запросила курсантів Національного університету цивільного захисту на велике музичне свято | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2011
НУЦЗУ

Харківська облдержадміністрація запросила курсантів Національного університету цивільного захисту на велике музичне свято

В малому залі Харківського національного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка в рамках проекту «Харьковская сирень P.S.»  пройшло велике музичне свято – до Дня захисника Вітчизни всесвітньо відомий російський композитор, член журі Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» Володимир Дашкевич дарував всім харків’янам ораторію «Великий солдатський реквієм». Твір прозвучав у виконанні Симфонічного оркестру Харківської обласної філармонії під управлінням Юрія Янка, хору Харківської обласної філармонії ім. В.Палкіна і солістів Московського театру «Нова опера», лауреатів міжнародних конкурсів Іллі Кузьміна (баритон) та Галини Корольової (сопрано).
Серед вибагливої мистецької еліти у залі серед глядачів розмістилися і рятувальники. Сорок курсантів третього курсу факультету пожежної  безпеки НУЦЗУ отримали особисте запрошення від речника голови Харківської облдержадміністрації, начальника управління у справах преси та інформації ХОДА  Вікторії Маренич. "Вся вистава була насичена духом патріотизму та любові до Батьківщини. Такі вистави сприяють патріотичному вихованню курсантів. Після повернення до підрозділу курсанти були сповнені вражень. Ми порадимо  своїм товаришам обов’язково відвідати цю виставу», - розповів курсант Сергій Кулініч. Під час музичного свята курсанти дізналися про кінофестиваль «Харьковская сирень» і виразили бажання взяти  в ньому участь, якщо не завадять служба і навчання.
У неділю відбулося  вже друге виконання ораторії в нашому місті – світова прем’єра відбулася у травні 2010 року, під час другого Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень».

 

 

 

Сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ

  Рада самоврядування 3-го курсу факультету пожежної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10