https://www.high-endrolex.com/10 У Національному університеті цивільного захисту України стартували міжвузівські змагання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.02.2011
НУЦЗУ

У Національному університеті цивільного захисту України стартували міжвузівські змагання

21-го лютого на базі Національного університету цивільного захисту України стартували масштабні міжвузівські змагання,
присвячені Дню захисника Вітчизни. Другий рік поспіль вищий навчальний заклад пожежно-рятувального профілю приймає талановиту молоду спортивну еліту із 23 вищих навчальних закладів Харківщини. Такий захід уже водинадцяте зібрав понад 300 кращих спортсменів області.
Сьогодні на навчально-спортивному комплексі Національного університету цивільного захисту України відбулися урочистості з нагоди спортивного свята, а також перший етап міжвузівських змагань, що включив вправи з гімнастики, гирьовий спорт та перетягування каната. Із привітальним словом до присутніх звернувся проректор по службі університету полковник служби цивільного захисту Олег Семків. Він наголосив на значимій ролі фізичної підготовки у житті кожної людини, а також зазначив, що проведення таких міжвузівських спартакіад сприятиме підвищенню якості і результативності навчального процесу з фізичного виховання та спорту у вищих навчальних закладах.
Перший етап закінчився із повною перемогою збірної команди Національного університету цивільного захисту України. Підйом переворотом із результатом 505 разів виборов п’ятикурсник факультету пожежної безпеки Сергій Денькович. З гирьового спорту першим став п’ятикурсник того ж факультету Олександр Яровий, виконавши ривок із товчком 38 разів. У перетягуванні канату збірна Національного вишу МНС також виборола золото.
Наступного дня, 22-го лютого відбудеться другий етап спортивних змагань з плавання вільним стилем на 50 м, який пройде на базі спортивного комплексу НТУ «ХПІ».
Щиро вітаємо спортивну еліту Національного університету цивільного захисту України!


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10