https://www.high-endrolex.com/10 Чемпіони України із пауерліфтинга навчаються в Національному університеті цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2011
НУЦЗУ

Чемпіони України із пауерліфтинга навчаються в Національному університеті цивільного захисту

Імениті лавреносці – це п’ятикурсник  соціально-психологічного факультету НУЦЗУ Сергій Саркісян і другокурсник факультету оперативно-рятувальних сил Данило Рясний.
Днями, у Миколаївській області (у місті Новий Буг) відбувся Чемпіонат України з пауерліфтингу «Всесвітня професійна асоціація в розділі жим лежачі без екіпірування» серед чоловіків. Спортсмени Національного університету цивільного захисту  гордо заявили про себе на всю Україну посівши 1 місця в своїх вагових категоріях.  До 82,5 кг з результатом 145  кг  - Саркісян Сергій;  до 90 кг  з результатом 165  кг - Рясний Данило.
І Сергій, і Данило знають, що перемога – справа важка і почесна водночас. А щоденні виснажливі «богатирські» вправи допоможуть силачам не тільки приймати лаври переможців, вони обов’язково будуть у нагоді також під час практичної діяльності у підрозділах МНС і не завадять здоровому способу життя.
Нових перемог Вам, курсанти-рятувальники!

 

Сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10