https://www.high-endrolex.com/10 СЕРГІЙ КУЛІШ ПІДТВЕРДИВ ЗВАННЯ ЧЕМПІОНА УКРАЇНИ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

СЕРГІЙ КУЛІШ ПІДТВЕРДИВ ЗВАННЯ ЧЕМПІОНА УКРАЇНИ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ

    Команда Черкаської області з кульової стрільби, у складі якої виступали спортсмени Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), майстри спорту України з кульової стрільби, курсант 4 курсу Дарія Шаріпова, студент 4 курсу Дмитро Іванов, студентка 2 курсу Тетяна Тарасенко та студент 1 курсу Сергій Куліш, посіла 5 загальнокомандне місце на чемпіонаті України з кульової стрільби в приміщенні, що проходив з 8 по 14 лютого у м. Львові.
Стрільці з 22 команд-учасниць чемпіонату боролися за першість у вправах:
ГП-4 – пневматична гвинтівка, 40 пострілів стоячи (жінки);
ГП-6 – пневматична гвинтівка, 60 пострілів стоячи (чоловіки);
МГ-9 – малокаліберна гвинтівка, 60 пострілів лежачи (жінки,чоловіки);
МГ-5 – малокаліберна гвинтівка, 60 пострілів з трьох положень: лежачи, стоячи, з коліна (жінки);
МГ-6 – малокаліберна гвинтівка, 120 пострілів з трьох положень: лежачи, стоячи, з коліна (чоловіки).
    В особистому заліку у фіналі Дарія Шаріпова посіла п’яте місце (серед 50 учасників) у вправі ГП-4 (393 очка) та четверте (серед 45 учасників) – у вправі МГ-5 (575 очок); Сергій Куліш посів шосте місце (серед 47 учасників) у вправі ГП-6 (595 очок) та став чемпіоном у вправах МГ-6 (1172 очка), МГ-9 (595 очок) (серед 40 і 45 учасників співвідносно).
У командному заліку (серед 10 команд) команда у складі Дмитра Іванова, Сергія Куліша та Максима Вдовиченка (випускник АПБ, майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби) стала срібним призером у вправах ГП – 6 та МГ – 6.
    Ці змагання були останнім відбором до чемпіонату Європи з кульової стрільби, що розпочнеться 28 лютого в Італії. У складі збірної України з кульової стрільби до Італії поїдуть Тетяна Тарасенко та Сергій Куліш.

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10