https://www.high-endrolex.com/10 ЩОБ ГАРНО ВЕСЛУВАТИ, ПОТРІБНО МАТИ СИЛЬНІ РУКИ І МІЦНИЙ ПРЕС! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

ЩОБ ГАРНО ВЕСЛУВАТИ, ПОТРІБНО МАТИ СИЛЬНІ РУКИ І МІЦНИЙ ПРЕС!

    Член збірної команди з веслування Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), курсант-першокурсник Андрій Точальний став бронзовим призером змагань, які пройшли у рамках Першості міста Черкаси із загальної фізичної підготовки серед старших юнаків (віком до 18 років) та стали черговим етапом підготовки збірної Черкаської області з веслування на байдарках та каное до спортивного сезону 2011 року.
    До програми змагань, які відбулися 15 лютого, увійшло три вправи: жим штанги 30 кг за дві хвилини, лежачи, від грудей; тяга штанги 30 кг за дві хвилини, лежачи, до грудей; піднімання тулубу за одну хвилину з положення «лежачи» до кута у 90 градусів.
    Під час виконання вправ Андрій Точальний показав достатньо вагомі результати: жим – 90 разів, тяга – 106 разів, піднімання тулубу – 51 раз. Тренує молодого спортсмена кандидат у майстри спорту України з веслування на байдарках і каное, доцент кафедри економіки та управління факультету управління АПБ, кандидат історичних наук, підполковник служби цивільного захисту Станіслав Тараненко.
 


 

 

На фото: курсант 1 курсу АПБ Андрій Точальний

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10