https://www.high-endrolex.com/10 15 ЛЮТОГО «РЯТІВНИК» ЗАБИВ 15 ГОЛІВ У ВОРОТА СУПЕРНИКА | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

15 ЛЮТОГО «РЯТІВНИК» ЗАБИВ 15 ГОЛІВ У ВОРОТА СУПЕРНИКА

    15 лютого команда з міні-футболу «Рятівник» Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) провела футбольний матч з командою Національного університету державної податкової служби України (м. Ірпінь) та виграла з рахунком 15:4.
    Зустріч пройшла у Черкаському спортивному комплексі «Будівельник» у рамках Одинадцятого чемпіонату України з міні-футболу серед збірних команд вищих навчальних закладів держави ІІІ-ІV рівня акредитації та стала для «Рятівника» не тільки передостаннім туром кругового етапу змагань західної зони, а й вирішальною у другому колі.
    Перед цим туром достроково вийшла у фінал команда Національного університету харчових технологій (м. Київ). І ось достроково (до завершення другого кола) другу путівку у фінал отримала команда Академії пожежної безпеки. Відтепер останній тур, в рамках якого 23 лютого пройдуть матчі між командами зони «А» «Рятівник» та «Банкір – ТНЕУ» Тернопільського національного економічного університету (у м. Тернополі), а також командами з міні-футболу Кам’янець-Подільського Національного університету імені Івана Огієнка (Хмельницька область) та командою Національного університету харчових технологій (у м. Києві), буде суто символічним. Після нього київляни та черкащани будуть готуватися до фінального етапу Одинадцятого чемпіонату України з міні-футболу серед збірних команд вищих навчальних закладів держави ІІІ-ІV рівня акредитації. Він пройде у місті Бровари Київської області другого та третього березня.
    Зважаючи на те, що перше місце серед команд зони «В» посідає команда Сумського державного університету, яка грає у першій лізі чемпіонату України з міні-футболу та є віце-чемпіоном Європи з міні-футболу серед університетів 2009 року (м. Подгоріца, Чорногорія), а друге – Слов'янського державного педагогічного університету (Донецька область), чемпіон Х Чемпіонату України з міні-футболу серед ВНЗ, гравці якої грають за команду «Єнакієво» у вищій лізі чемпіонату України з міні-футболу, боротьба за перше та друге місця у Чемпіонаті буде більш ніж напруженою.
    Третього березня пройдуть матчі за третє та четверте місця Чемпіонату. А другого березня – за перше та друге місця між командами Академії пожежної безпеки і Сумського державного університету; Національного університету харчових технологій (м. Київ) і Слов'янського державного педагогічного університету. Дві кращих команди візьмуть участь у Чемпіонаті Європи з міні-футболу серед студентських збірних ВНЗ, який пройде влітку у Фінляндії.


 

 

Світлана Єренкова
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10