https://www.high-endrolex.com/10 Вісті з курсів гірничої та спеціально-рятувальної служби | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.02.2011
НУЦЗУ

Вісті з курсів гірничої та спеціально-рятувальної служби

15-го лютого на курсах гірничої та спеціально-рятувальної підготовки Національного університету цивільного захисту України відбулося засідання водолазної кваліфікаційної комісії. Атестацію проходили співробітники піротехнічно-водолазної групи ГУ МНС України в Харківській області а також водолазна група «Тритон» навчального закладу. Комісія у складі першого проректора з навчальної та методичної роботи полковника служби цивільного захисту Олега Назарова, начальника курсів Сергія Кулакова, викладача кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Валерія Бондаря, заступника начальника кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки підполковника служби цивільного захисту Ігоря Толкунова та викладача курсів Світлани Матвійчук, перевірила теоретичну та практичну підготовку водолазів. Як зазначив начальник курсів гірничої та спеціально-рятувальної служби Сергій Кулаков, спеціалісти показали добрі результати. Троє водолазів допущені до керівництва проведення спусків, серед них – викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт капітан служби цивільного захисту Віталій Собина.
Слід зазначити, що до складу сьогоднішньої водолазної групи Національного університету цивільного захисту України «Тритон» входять четвертокурсники факультету оперативно-рятувальних сил Сергій Макаренко та Антон Симоненко. На їхній практиці більше 200 робочих спусків.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10