https://www.high-endrolex.com/10 У підшефній школі Національного університету цивільного захисту України відбувся конкурс-огляд «Прапороносці - 2011» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.02.2011
НУЦЗУ

У підшефній школі Національного університету цивільного захисту України відбувся конкурс-огляд «Прапороносці - 2011»

 15-го лютого у підшефній середній загальноосвітній школі №36 Національного університету цивільного захисту України відбувся військово-патріотичний конкурс «Прапороносці - 2011». 23 школи Київського району міста Харкова демонстрували свою стройову виправку у складі прапороносної групи, а також охайний  зовнішній вигляд.  

 

Заступник начальника курсу та два курсанти Національного університету цивільного захисту України, за традицією, проводили підготовку учнів підшефної школи. Курсанти 4-го курсу факультету пожежної безпеки Харламов В.В. та Прогонний П.О., разом із заступником начальника курсу майором служби цивільного захисту Полстянкіним Р.М. приділили дітям майже два тижні напередодні конкурсу-огляду. За цей незначний період вони ділилися з вихованцями досвідом, котрий отримали на двох парадах у місті Києві. Їх підлеглими були чотири учні 10-го класу – два хлопці Олексій та Костя, а також виявили бажання спробувати свої сили у незвичайному конкурсу дві учениці Даша та Влада.

Змагання складалися з двох етапів. На першому у конкурсантів перевіряли зовнішній вигляд. Другий етап передбачив здібності прапороносців у проходженні урочистим маршем. За підсумками змагань вихованці наших курсантів посіли почесне ІІ місце. Вітаємо наших колег зі своїми першими перемогами у ролі «викладачів-методистів».

 

 

Фото: А.С.Корчак, С.В.Мятенко

Рада самоврядування факультету пожежної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10