https://www.high-endrolex.com/10 Наукові розробки Національного університету цивільного захисту України заслуговують високої оцінки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.01.2011
НУЦЗУ

Наукові розробки Національного університету цивільного захисту України заслуговують високої оцінки

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України висловлює велику подяку Національному університету цивільного захисту України за своєчасну високопрофесійну розробку програм нормативних дисциплін з підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр у галузі знань 1702 «Цивільна безпека» за напрямом 6.170202 «Охорона праці». Як констатують фахівці, подібний Збірник забезпечить суттєвий внесок у розвиток системи стандартизації вищої освіти в Україні та заслуговує високої оцінки.

«Розроблені навчальні програми, - говорить проректор з наукової роботи університету полковник служби ЦЗ Володимир Андронов, - сприятимуть більш якісній підготовці фахівців до роботи у сучасних умовах з урахуванням останніх досягнень світової науки. Також стане ключовою ланкою запобіганню аваріям і травматизму та підвищенню загального рівня безпеки в країні».
Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10