https://www.high-endrolex.com/10 Майбутня рятівниця стала переможницею Всеукраїнської студентської олімпіади | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.01.2011
НУЦЗУ

Майбутня рятівниця стала переможницею Всеукраїнської студентської олімпіади

Четвертокурсниця факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України Юлія Аверіна вкотре доводить, що сучасна жінка ерудована, цілеспрямована, напрочуд рішуча у досягненні своєї мети, під силу їй опанувати суто чоловічу професію. А ще - обдарована. Високих результатів у навчанні досягла вона завдяки своїй праці, старанності та наполегливості.
Так, Юлія Аверіна стала переможницею Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності». Нагороджена дипломом ІІ ступеня Міністерства освіти і науки України. І це – не поодиноке досягнення. У цьому році дівчина також стала стипендіатом Харківського міського голови «Обдарованість». Приємно і водночас надзвичайно престижно, що сьогодні обдарована молодь живе і навчається в інтелектуальній столиці України, у місті, що прославилось талановитими винахідниками, вченими, музикантами, філософами, артистами, спортсменами. І вдвічі приємно те, що серед найталановитіших не тільки студенти та учні середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, а також і курсанти.
Скромна, відповідальна, але в очах непереборна впевненість у собі – така вона Юлія Аверіна, учасниця двох Міжнародних студентських конференцій та Всеукраїнської науково-технічної конференції, авторка п’яти наукових публікацій. А ще – наполеглива у здобутті нових знань: навчається у групі з поглибленої підготовки. Така Юлина завзятість передається її однокурсникам. Пишаються вони своєю товаришкою.
Хочеться побажати їй – не зупинятись на досягнутому, успіхів на науковій ниві і обов’язково родинного щастя!




Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту України, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10