https://www.high-endrolex.com/10 ТВОРИ ДОБРО НА ЦІЙ ЗЕМЛІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.11.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ТВОРИ ДОБРО НА ЦІЙ ЗЕМЛІ

    3 листопада 2010 року благодійний концерт, організований Радою курсантського та студентського самоврядування Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України за підтримки керівництва навчального закладу, зібрав у палаці культури «Дружба народів» понад тисячу глядачів. На жаль, ідея проведення такого концерту виникла у вихованців академії з дуже сумного приводу – тяжка хвороба їх товариша, курсанта ІІІ курсу Юрія Сікорського.

    Юрій залишився без опіки батьків, прикутий до лікарняного ліжка через травму хребта. Завдяки допомозі керівництва та особового складу академії Юрію зроблена операція, та на його реабілітацію потрібні значні кошти. Однокурсники та друзі не залишили товариша в біді, але моральною підтримкою вирішили не обмежуватися.

    Курсанти та студенти академії власними силами організували і провели благодійний концерт по збору коштів для Юрія Сікорського, залучивши, крім учасників художньої самодіяльності академії, солістів, танцювальні колективи та молодіжні гурти з м. Черкаси. Усі учасники концерту зголосилися виступити безкоштовно, адже всіх глибоко схвилювали тяжкі випробування, що випали на долю молодого хлопця. Найкращою винагородою для виступаючих стали щирі оплески глядачів.

    У залі зібралися не лише курсанти, студенти, офіцери, професорсько-викладацький склад академії, а й студенти майже усіх вищих навчальних закладів м. Черкаси, а також жителі міста, які дізналися про концерт із засобів масової інформації, від знайомих тощо. У залі панувала атмосфера добра, співчуття, милосердя та взаємодопомоги. Очі Юрія, сповнені надії, оптимізму, бажання витримати, перемогти недугу, які під час трансляції відеофільму з екрану вдивлялися в зал, його слова: «Дякую за допомогу, обіцяю, що скоро стану до строю» – стали лейтмотивом усього концерту. Організаторів, учасників та глядачів об’єднувало одне бажання – щоб Юрій якнайшвидше одужав, оплески та слова: «Ми з тобою, Юро! Одужуй!» – багато разів звучали у залі. Будемо сподіватися, що, переглядаючи запис концерту, який буде переданий йому в лікарню, Юрій відчує підтримку та тепло сердець усіх присутніх в цей день в ПК «Дружба народів».

    Хочеться подякувати керівництву Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, особисто ректору академії полковнику служби цивільного захисту Миколі Андрійовичу Кришталю за підтримку ініціативи курсантсько-студентського самоврядування, допомогу в організаційних заходах під час підготовки та проведення благодійного концерту.

    Слова щирої вдячності за чуйність та милосердя, за сприяння та допомогу в проведенні благодійного концерту висловлюємо учасникам: театру АРТ-місія, гуртам «Goodfellas», «Попкорн», «Ліфт», «Збіг обставин» виконавцям «3.0.2», Вова LЦ, Яні Шевченко, колективам «Вікторія», «Beatbox», «Експресія», «Лілея», «B-boys», «Improvise move», «ВМХ шоу», «Golden ladies», ді-джею радіо «101 Далматин» Євгенії Лєвіній, а також генеральному директору ВАТ «Азот» А.А. Ковалю, директору Палацу культури «Дружба народів» Г.В. Бурлаці та його працівникам – у проведенні концерту; обласній державній телерадіокомпанії «Рось», радіостанції «101 Далматин», рекламно-інформаційному агентству «ІНРЕК» – за інформаційну підтримку; компанії «Мегафон» – за надання апаратури для даної акції.

    Дякуємо усім, хто долучився до проведення благодійного концерту, не залишився байдужим до долі Юрія, до здійснення його мрії знову зробити перший крок, стати до курсантського строю.

 

 

Голова Ради курсантського та студентського самоврядування Академії
Олена Борсук, методист ФЦЗ та ТБ
Світлана Ігревська
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10