https://www.high-endrolex.com/10 В АКАДЕМІЇ ЗМАГАЛИСЯ У ГРІ В НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС ТА ШАХИ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.11.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

В АКАДЕМІЇ ЗМАГАЛИСЯ У ГРІ В НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС ТА ШАХИ

    Серед десяти команд факультетів Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) цієї неділі велася напружена спортивна боротьба за командну першість у змаганнях з настільного тенісу та особисту у турнірі з шахів.
    Звання чемпіонів та право вже за тиждень представляти академію у змаганнях з настільного тенісу серед вищих навчальних закладів Черкащини виборола команда 1 курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності (ФППД). Команди факультету цивільного захисту та техногенної безпеки (ФЦЗ та ТБ) і 2 курс факультету пожежно-рятувальної діяльності (ФПРД) у цих змаганнях вибороли відповідно 2 та 3 місця.
    В особистому заліку у змаганнях з настільного тенісу відзначилися наступні вихованці навчального закладу: серед дівчат перше місце у напруженій боротьбі виборола студентка 2 курсу ФЦЗ та ТБ Галина Савченко, друге – курсант 4 курсу ФПРД Анастасія Яцура, третє – курсант 2 курсу ФППД Тетяна Грига, а серед юнаків чемпіоном став першокурсник ФППД Олександр Сиса, срібним та бронзовим призерами стали другокурсник ФПРД В’ячеслав Чорний і першокурсник ФППД Вадим Галушко відповідно.
    Змагання з шахів проводилися на особисту першість. Найбільш ерудованими у цьому виді спорту виявилися курсанти 3 курсу ФППД Аліна Острівна (1 місце серед дівчат) та Олександр Хурса (1 місце серед юнаків).

 



 

 

Ірина Мельник
Фото Миколи Шарого
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10