https://www.high-endrolex.com/10 НА ТЕРИТОРІЇ АКАДЕМІЇ З’ЯВИЛИСЯ ПЛОДОНОСНІ ДЕРЕВА | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.11.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

НА ТЕРИТОРІЇ АКАДЕМІЇ З’ЯВИЛИСЯ ПЛОДОНОСНІ ДЕРЕВА

    Минулої п’ятниці усім, хто навчається та працює в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), замилували око висаджені на території закладу двометрові саджанці молодих яблуньок.

    Участь у висадженні понад 50 дерев, адаптованих кримськими селекціонерами до клімату Черкащини, взяли представники ректорату: перший проректор Микола Омельченко, проректор по службі полковник служби цивільного захисту Олександр Киба та проректор по роботі з персоналом полковник служби цивільного захисту Валентин Бузько, які власними руками посадили дерева, які через кільканадцять років будуть не лише зеленою окрасою академії, а й справжнім “плодоносним чудом”. Майбутні врожаї планується використовувати в раціоні курсантів, адже здоровий спосіб життя – це не лише боротьба зі шкідливими звичками, а й вживання змолоду корисної їжі та вітамінів.

    Почесну місію турботи про дерева довірили другокурсникам факультету пожежно-рятувальної діяльності, оскільки саме їх начальник капітан служби цивільного захисту Роман Лубянський втілив у життя чудову ідею керівництва академії, та працівнику відділу редакційно-видавничої роботи Володимиру Чорному, який є старожилом навчального закладу і добре знається на садівництві.


 

 

Ірина Мельник
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10