https://www.high-endrolex.com/10 Рятувальники визначили кращого водія пожежно-рятуавльного автомобіля зі швидкісного маневрування | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.09.2010
ЛДУ БЖД

Рятувальники визначили кращого водія пожежно-рятуавльного автомобіля зі швидкісного маневрування

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності визначили кращого водія навчальної пожежно-рятувальної частини. Вже традиційно, в с. Наварія, Пустомитівського району Львівщини відбувся конкурс на кращого водія зі швидкісного маневрування. Участь у конкурсі взяли 12 водіїв.
Конкурс проходитиме у два етапи: І етап - теоретична частина, ІІ етап - практичне водіння пожежно-рятувального автомобіля з виконанням різних вправ, передбачених конкурсом (швидкісне маневрування та забір і подача води з відкритого водо джерела, проїзд крізь вузький тунель, естафета «змійка» тощо).
Заступник начальника навчально-методичного відділу з практичного навчання – начальник навчальної пожежно-рятувальної частини полковник Віктор Лащ розповів, що метою змагань є удосконалення професійної майстерності водіїв пожежно-рятувальних автомобілів. «Щодня вони заступають на чергування та виїжджають на різноманітні надзвичайні ситуації, які трапляються у Львові та області. Враховуючи велику завантаженість вулиць транспортом, вузькі вулички, водіям доводиться демонструвати неабияку майстерність аби вчасно доставити рятувальників до місця виклику, на вагу кожна секунда. А подібні заходи дозволяють нам покращувати практичні навики наших водіїв», - додав В.Лащ.
На цьогорічних змаганнях переміг водій Василь Ковалик, який побив минулорічний рекорд і подолав 500 м. смугу з результатом 2хв 36 сек. ІІ місце – Михайло Ценюх (2,37), ІІІ місце – Юрій Михайлишин (2,55).


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10