https://www.high-endrolex.com/10 Шановні колеги! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.09.2010
НУЦЗУ

Шановні колеги!

Шановні колеги!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди нашого професійного свята – Дня рятівника!

Захищати Державу та її громадян від пожеж і надзвичайних подій завжди було благородною справою, яку обирають тільки сміливі, сильні духом і самовіддані люди.
Зустрічаючи професійне свято, кожен рятівник з почуттям гордості відчуває свою особисту причетність до вирішення загальнодержавного вагомого питання – забезпечення надійного захисту населення!
Немає сумніву, що фахові навики, витримка, мужність та досвід допомагатимуть вам і надалі успішно втілювати в життя наше гасло: «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
З почуттям глибокої поваги ми шануємо дорогих ветеранів. Схиляємось перед ними і завдячуємо за їх багатий досвід та знання: все, що маємо сьогодні ми, наші досягнення – їхня заслуга!
Рятівник – благородна і героїчна професія! Упевнений - колектив Національного університету цивільного захисту України докладе всіх зусиль, аби наші випускники були достойними професіоналами своєї справи, високоякісними спеціалістами.
Колеги, нехай же ваш високий професіоналізм, відданість присязі, честі й дорученій справі, помножені на знання та досвід, будуть і надалі спрямовані на достойне виконання відповідальних завдань в ім’я зміцнення нашої держави!
Бажаю всім вам сили, наснаги, плідної роботи та благополуччя! Міцного здоров`я вам і вашим родинам, достатку, успіхів на професійній ниві!

Володимир Садковий, ректор Національного університету цивільного захисту України

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10