https://www.high-endrolex.com/10 У Харкові першокурсники Національного університету цивільного захисту МНС присягнули на вірність Українському народові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.09.2010
НУЦЗУ

У Харкові першокурсники Національного університету цивільного захисту МНС присягнули на вірність Українському народові

11-го вересня 200 курсантів Національного університету цивільного захисту склали Присягу працівника МНС. Урочистості відбулися на Меморіалі Слави – священному та почесному місці для кожного харків’янина. Першокурсники присягнули на вірність своїй Батьківщині, своєму народові, готовність щомиті захистити життя людини у будь-якій надзвичайній ситуації.
Серед «новоспечених» курсантів – Дмитро Баглюк з Кіровоградської області. «Я дуже хвилювався, - поділився своїми враженнями першокурсник, - бо свідомо виявив бажання присвятити себе гуманній, благородній, але водночас небезпечній професії рятувальника. Розумію, що віднині для мене – сувора дисципліна, розпорядок дня, фізичні навантаження. Але це вже не новина: курс молодого бійця довів, що я готовий до випробувань».
На урочистій церемонії були присутніми представники органів міської та обласної влади, громадськості та духовенства, ветерани пожежної охорони, батьки
А особливо приємно, що курсантам-першокурсникам корисні настанови дали шановані ветерани. Ректор Національного вишу МНС генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий запевнив: керівництво та науково-педагогічні працівники докладуть усіх зусиль для успішного опанування курсантами навчальним матеріалом, набуття ними практичних навичок, виховання всебічно розвинених, фізично загартованих особистостей.
За доброю традицією православний священик окропив святою водою майбутніх офіцерів МНС.
Свято відбулося. Попереду в юнаків ще чимало труднощів і випробувань, але віриться, що вони наполегливо здобуватимуть знання й у майбутньому поповнять лави працівників служби цивільного захисту України.

Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС, фото - Ігоря Котова.


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10