https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося засідання приймальної комісії Львівського державного університету безпеки життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.07.2010
ЛДУ БЖД

Відбулося засідання приймальної комісії Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Сьогодні, 30 липня, відбулося засідання приймальної комісії Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС, на якому розглянуто питання надання рекомендацій щодо зарахування на навчання за державним замовленням. На засіданні виступив відповідальний секретар приймальної комісії Олександр Гудименко, який довів до присутніх інформацію щодо перебігу одного з етапів вступної кампанії.
Загалом, до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності надійшло 369 особових справ кандидатів на денну форму навчання за державним замовленням. З них 253 особи пройшли вступні випробування та взяли участь у конкурсі за наступними напрямками підготовки: «Пожежна безпека», «Цивільний захист», «Охорона праці», «Практична психологія», «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «Управління інформаційною безпекою", «Транспортні технології», «Пожежогасіння та аварійно-рятувальні роботи».
За результатами конкурсу рекомендовано зарахувати на навчання до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності 202 особи на денну форму за державним замовленням.
Голова приймальної комісії, ректор Університету Михайло Козяр дав доручення оприлюднити список рекомендованих до зарахування осіб на інформаційних стендах приймальної комісії та офіційному сайті навчального закладу, забезпечити в п’ятиденний строк корегування списку відповідно до розділу 18 Умов прийому до вищих навчальних закладів України.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10