https://www.high-endrolex.com/10 11-го червня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС відбудеться випуск молодих фахівців | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.06.2010
ЛДУ БЖД

11-го червня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС відбудеться випуск молодих фахівців

11 червня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС відбудеться випуск молодих фахівців.
В урочистостях приймуть участь ректор університету Михайло Козяр, представники МНС України та інших органів влади, іноземні делегації та керівники облуправлінь МНС України.
В день випуску в університеті також відбудеться зустріч випускників 1985 року, які через 25 років зустрінуться в стінах рідної альма-матер.
Урочистості відбуватимуться динамічно та феєрично з дотриманням певних пожежно-рятувальних традицій. Після урочистостей відбудеться брифінг ректора Михайла Козяра.
Цьогорічні випускники здатні вирішувати широке коло питань, які безпосередньо стосуються забезпечення безпеки людей у всіх сферах життєдіяльності. Вони мають значний практичний досвід адже за період навчання проходили стажування в пожежно-рятувальних підрозділах та споріднених навчальних закладах України, Польщі, Франції, Німеччини та інших країн, брали безпосередню участь у ліквідації масштабних надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, які виникали на території держави.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10