https://www.high-endrolex.com/10 Щоб стати курсантом-рятувальником потрібно бути фізично та психологічно стійким | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.07.2010
ЛДУ БЖД

Щоб стати курсантом-рятувальником потрібно бути фізично та психологічно стійким

В рамках вступної кампанії, відповідно до правил прийому, абітурієнти, які виявили бажання навчатися у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС України за державним замовленням проходять медичний огляд та складають іспити з фізичної підготовки.
Тимчасово діюча лікарсько-експертна комісія при Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності вивчає медичну документацію кандидатів на навчання за державним замовленням, організовує і контролює проходження ними медичного огляду з обов’язковим психофізіологічним дослідженням. Це пов’язано з специфікою навчання та роботи майбутнього курсанта-рятувальника. Виконання завдань з ліквідації надзвичайних ситуацій та забезпечення комплексу заходів, які стосуються безпеки людини, вимагають від людини фізичної витривалості та психологічної стійкості в умовах екстремальних ситуацій. Результати медичного огляду та іспитів з фізичної підготовки дають можливість на початковому етапі визначити придатність кандидатів до навчання в Університеті та виконання функцій покладених на МНС України.
Результати складання вступного випробування з оцінки рівня фізичної підготовки оцінюються за 100-бальною шкалою від 100 до 200 балів (оголошуються кандидату на навчання в день складання випробування та враховуються у конкурсі щодо зарахування нарівні з кількістю балів, зазначених у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти та (або) вступних випробувань.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10