https://www.high-endrolex.com/10 День відкритих дверей у Вінницькому вищому професійному училищі цівільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.04.2010
ВПУ ЛДУ БЖД

День відкритих дверей у Вінницькому вищому професійному училищі цівільного захисту

Навчальний заклад гостинно зустрічав усіх бажаючих. Гості  приїздили з різних регіонів України. Майбутні вступники та їхні батьки  мали можливість поспілкуватись з керівництвом, познайомитись з історією створення та навчально-матеріальною базою училища, заглибитись у атмосферу навчально-виховного процесу, побачити відпрацювання практичних навичок студентів та курсантів, відчути їхню справжню бойову готовність до виконання дій за призначенням.

«Наша професія є однією з найгуманніших, найпотрібніших у світі. Адже сучасність щомиті посилає все нові випробування для людства у вигляді стихій та різного роду катастроф. Працівники служби цивільного захисту першими йдуть на допомогу, та для цього необхідно володіти певними знаннями і вміннями. Я з впевненістю можу сказати, що в  нашому навчальному закладі ми готуємо справжніх рятівників..», - зі слів начальника училища полковника служби цивільного захисту М.Г.Говорущака.

Силами особового складу було підготовлено концертну програму та показові виступи учасників спортивних секцій. А на останок всіх почастували справжньою солдатською кашею.

То ж Вінницьке вище професійне училище гостинно запрошує всіх абітурієнтів до себе на навчання!

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10