https://www.high-endrolex.com/10 ВИСОКЕ МИСТЕЦТВО - ЇХ ПОКЛИКАННЯ... | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.04.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ВИСОКЕ МИСТЕЦТВО - ЇХ ПОКЛИКАННЯ...

Справжнім святом театрального мистецтва та невеличким уроком акторської майстерності стала для студентів факультету ЦЗ та ТБ зустріч з акторами Черкаського академічного обласного українського музично – драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка, організована відділом виховної роботи факультету ЦЗ та ТБ за підтримки проректора академії - декана факультету Нікітіної Т.В.. Зустріч була присвячена Всеукраїнському дню працівників культури, аматорів народного мистецтва та до Міжнародного дня театру. Гостями Академії були Заслужена артистка України, виконавиця головних ролей драматичного репертуару театру Крижанівська Т.М., Заслужений артист України Бобров С.А. і молода талановита актриса Блащук О.Ю..
   Гості побудували свій виступ у формі діалогу зі студентами, відповідали на чисельні запитання, розповідали про особливості акторського ремесла та цікаві випадки із власного театрального досвіду. Надовго запам’яталося студентам виконання двох уривків з вистав «Розаура або випробування коханням» і «Двоє», - які мають з’явитися в репертуарі театру в квітні. Актори зіграли ці мініатюри просто перед студентами, у лекційному залі, що викликало шквал овацій та особливе захоплення у студентів. Зустріч пройшла на хвилі емоційного та душевного піднесення і викликала у студентів нестримне бажання відвідати наш театр, побачити ці вистави на сцені без купюр. Після завершення заходу студенти вітали гостей квітами та невеличкими сувенірами на згадку про Академію, а також брали автографи у акторів на пам'ять про цю незабутню творчу зустріч з митцями театральної еліти Черкас.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10