https://www.high-endrolex.com/10 На базі ІДУ НД ЦЗ відбулася підсумкова конференція | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.12.2022
ІДУ НД ЦЗ

На базі ІДУ НД ЦЗ відбулася підсумкова конференція

 

На  виконання Плану основних заходів цивільного захисту на 2022 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28.12.2021 р. № 1742-р, в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту спільно з Управлінням авіації та авіаційного пошуку і рятування ДСНС України 15 грудня проведено підсумкову конференцію за результатами діяльності системи авіаційного пошуку і рятування в Україні у 2022 році в умовах воєнного стану.

Захід відбувся під головуванням начальника Управління авіаціЇ та авіаційного пошуку і рятування ДСНС України Івана КОРОБКИ. У рамках заходу начальник ІДУ НД ЦЗ Петро ВОЛЯНСЬКИЙ розповів про функціювання ДСНС України в умовах війни та висвітлив основні досягнення закладу.

Учасниками конференції детально проаналізовано стан функціонування системи авіаційного пошуку і рятування в Україні та єдиної системи проведення авіаційних робіт з пошуку і рятування в умовах воєнного стану, виявлено проблемні питання, напрацьовано спільне бачення організації авіаційного пошуку і рятування в умовах війни.

Зазначений матеріал буде використано у подальшій роботі щодо реорганізації системи авіаційного пошуку і рятування та єдиної системи проведення авіаційних робіт з пошуку і рятування під умови воєнного стану з  урахуванням керівної ролі органів військового  управління.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10