https://www.high-endrolex.com/10 Підбито підсумки роботи та визначено пріоритетні напрями діяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.12.2022
ІДУ НД ЦЗ

Підбито підсумки роботи та визначено пріоритетні напрями діяльності

 

На початку тижня в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту під головуванням начальника Інституту Петра Волянського відбулася нарада за участі керівного складу з підбиття підсумків роботи за листопад та визначення пріоритетних завдань на грудень поточного року.

В ході наради було розглянуто та обговорено питання освітньої та наукової діяльності, зокрема планування навчального процесу ІДУ НД ЦЗ на 2023 рік;  результати проведених навчань з підготовки зовнішніх пілотів (операторів БпЛА); проведення виїзних занять, участь у безпекових тренінгах; стан виконання науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт в Інституті у 2022 році; підготовка плану наукової та науково-технічної діяльності на 2023 рік тощо.

Також учасники заходу обговорили питання матеріально-технічного забезпечення, фінансово-економічної діяльності, роботи з персоналом тощо.

Начальником Інституту надано ряд протокольних доручень, виконання яких забезпечить подальше вдосконалення всіх напрямків діяльності Інституту.

Колектив ІДУ НД ЦЗ працює в умовах дії воєнного стану на благо нашої рідної України, задля спільної перемоги над ворогом.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10