https://www.high-endrolex.com/10 Завершено навчання слухачів групи № ПК/НМЦ/15 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.12.2022
ІДУ НД ЦЗ

Завершено навчання слухачів групи № ПК/НМЦ/15

 

9 грудня в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту завершено навчання слухачів групи № ПК/НМЦ/15. Підвищення кваліфікації з питань цивільного захисту проходили майстри виробничого навчання навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту.

Як підсумок навчання кафедра інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проектами організувала та провела круглий стіл на тему: «Особливості роботи майстра виробничого навчання на суб’єкті господарювання».

З цікавими доповідями виступили:

ГРИЩУК Сергій Анатолійович, майстер виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД м. Києва, розповів про підготовку формування цивільного захисту (пожежогасіння) до завдань за призначенням;

ЧИРИНДА Анатолій Михайлович, майстер виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Тернопільської області, доповів про підготовку практичних заходів з питань цивільного захисту на суб’єкті господарювання згідно з вимогами наказу МВС України від 28.11.2019 року № 991.

У роботі круглого столу взяв участь ВАСИЛЬЄВ Ігор Олександрович, професор кафедри профілактики пожеж та БЖД Інституту, який акцентував увагу слухачів на методиці проведення занять на суб’єкті господарювання щодо дотримання правил пожежної безпеки.

В обговоренні зазначених доповідей взяли участь усі учасники круглого столу.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10