https://www.high-endrolex.com/10 Фахівці Національного університету цивільного захисту України та Управління патрульної поліції в Харківській області провели спільні навчально-тренінгові заняття щодо продуктивної взаємодії в умовах війни | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.10.2022
НУЦЗУ

Фахівці Національного університету цивільного захисту України та Управління патрульної поліції в Харківській області провели спільні навчально-тренінгові заняття щодо продуктивної взаємодії в умовах війни

13 жовтня фахівці Національного університету цивільного захисту України та Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції провели спільні навчально-тренінгові заняття щодо продуктивної взаємодії під час виконання завдань за призначенням в умовах воєнного стану.
Так, начальник кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Андрій Лісняк нагадав присутнім алгоритм дій у разі ракетних та авіаційних обстрілів й оголошення сигналу "Повітряна тривога" під час виконання службових обов’язків, а також продемонстрував правила використання засобів тимчасової зупинки кровотечі (турнікети, підручні засоби). Про те, як у разі необхідності допомагати іншим та вміти самим стабілізувати психічний стан до рівня оптимального, а також уникнути синдрому професійного вигорання розповів начальник сектору психологічного забезпечення Олексій Косолапов.
У свою чергу, представники патрульної поліції торкнулись питань щодо швидкісного та дистанційного режимів на дорогах міста й поза ним, руху у вечірній час, безпеки учасників дорожнього руху — спецавто: карета швидкої, пожежне і поліцейське авто; правил поведінки водія під час перетинання блокпостів та комендантської години тощо. Також правоохоронці за допомогою алкоокулярів продемонстрували вплив алкоголю на водія під час керування транспортними засобами. Усі зацікавлені мали змогу спробувати, як саме бачить «світ» водій напідпитку, вдягнувши спеціальні окуляри "Drunk Busters googles", що імітують зір людини у стані сп'яніння.
Проведення спільних тренінгових занять стали традиційними, що дозволяє більш ефективно взаємодіяти правоохоронцям та рятувальникам під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, адже об’єднує представників обох професій благородна місія – стояти на варті життя і спокою наших громадян.

Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10