https://www.high-endrolex.com/10 На факультеті пожежної безпеки НУЦЗ України науково-педагогічні працівники пройшли дистанційний курс підвищення кваліфікації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.10.2022
НУЦЗУ

На факультеті пожежної безпеки НУЦЗ України науково-педагогічні працівники пройшли дистанційний курс підвищення кваліфікації

На факультеті пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України науково-педагогічні працівники кафедри пожежної профілактики в населених пунктах факультету пожежної безпеки пройшли курси підвищення кваліфікації на базі ТОВ «Софос» з теми «Розрахунок будівель та споруд на стійкість проти прогресуючого обвалення з використанням програмного комплексу ЛІРА-САПР». Також взяли участь у навчанні здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня та ад’юнкти кафедри.
Слухачі курсів мали змогу ознайомитись з багатофункціональною системою автоматизованого проєктування і розрахунку ЛІРА-САПР, що використовується для моделювання будівель, створення будівельних та машинобудівельних конструкцій. ЛІРА-САПР має зручну 3D візуалізацію розрахунків, систему діагностики, графічне та табличне представлення результатів, варіантне проектування.
Науково-педагогічні працівники отримали досвід з розрахунків будівель та споруд на стійкість проти прогресуючого обвалення, що надало нові можливості для забезпечення освітнього та наукового процесу – викладання навчальних дисциплін за профілем кафедри, проведення науково-дослідної роботи.
Після проходження курсів науково-педагогічні працівники кафедри пожежної профілактики в населених пунктах отримали сертифікати.


Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10