https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ фахівці з різних країн обговорили проблеми пожежної безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.10.2022
НУЦЗУ

В НУЦЗУ фахівці з різних країн обговорили проблеми пожежної безпеки

12 жовтня в режимі онлайн на базі Національного університету цивільного захисту України відбулася міжнародна науково-практична конференція «Проблеми пожежної безпеки 2022» («Fire Safety Issues 2022»), напрями якої є актуальними щодо вирішення проблемних питань сучасності у сфері пожежної безпеки та забезпечення протипожежного захисту. Організатором конференції є факультет пожежної безпеки університету. Учасниками наукового форуму стали понад 160 фахівців вишів не тільки з різних регіонів України, а й інших країн таких, як Ізраїль, Польща, Канада, Республіка Азербайджан, Словаччина, Угорщина, Португалія та Бразилія.
Вітав учасників конференції проректор з наукової роботи університету Володимир Андронов та бажав ефективних результатів, а також плідного наукового співробітництва.
Фахівці обговорили проблеми та перспективи впровадження новітніх розробок, спрямованих на попередження виникнення пожеж та мінімізацію їх наслідків, інноваційні напрями розвитку системи протипожежного захисту.
Після пленарного засідання робота міжнародної науково-практичної конференції тривала у секціях: «Пожежна безпека об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану», «Пожежна безпека будівельних матеріалів, будівель та споруд», «Сили, засоби та тактика гасіння пожеж», «Запобігання надзвичайним ситуаціям», «Екологічні аспекти пожежної безпеки та охорона праці».
Отримані наукові результати будуть об’єднані в збірнику конференції та знайдуть своє впровадження в практичній діяльності і в подальшій науково-дослідницькій роботі.



Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10