https://www.high-endrolex.com/10 Відбувся короткостроковий тематичний онлайн-семінар “Інформаційна безпека” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.05.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбувся короткостроковий тематичний онлайн-семінар “Інформаційна безпека”

 

У період з 16 по 18 травня 2022 року на базі Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту, з використанням технології дистанційного навчання, відбувся короткостроковий тематичний онлайн-семінар “Інформаційна безпека” для державних службовців апарату ДСНС, який провела доктор наук з державного управління, старший науковий співробітник Бєлікова Ксенія Григорівна.

         Під час проведення занять слухачі брали активну участь в обговоренні навчальних завдань. Розглянуто питання щодо інформації, комунікації, безпеки як стратегічних ресурсів розвитку цифрового суспільства, обговорено проблеми основ управління інформаційною безпекою в сучасних умовах тощо.

         За допомогою проведеного підсумкового тестування визначено загальний рівень навчальних досягнень, здатність орієнтуватись в інформаційній сфері, використовувати набуті знання в професійному житті.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10