https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.05.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту

 

 

13 травня, в умовах воєнного стану, у режимі відеоконференції під головуванням заступника начальника Інституту з навчальної роботи, доктора технічних наук, доцента, полковника служби цивільного захисту Єременка Сергія Анатолійовича відбулося позачергове засідання Вченої ради Інституту.

Під час засідання Вченої ради розглянуто питання освітнього, наукового та адміністративного спрямування.

Позачергово члени Вченої ради зібралися у зв’язку з необхідністю розгляду питань щодо змін до Правил прийому на навчання до Інституту в 2022 році та програми вступного випробування з іноземної (англійської) мови на навчання в Інституті  за другим (магістерським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»  (у формі індивідуальної усної співбесіди).

Також було розглянуто інформацію про присвоєння вченого звання старший дослідник кандидату технічних наук Михайловій Альоні Вікторівні.

Крім того, члени Вченої ради Інституту розглянули Порядок додаткового преміювання працівників Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту на період дії воєнного стану.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10