https://www.high-endrolex.com/10 Фахівці ІДУ НД ЦЗ взяли участь у засіданні Секції судової пожежно-технічної експертизи | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.05.2022
ІДУ НД ЦЗ

Фахівці ІДУ НД ЦЗ взяли участь у засіданні Секції судової пожежно-технічної експертизи

 

У Київському науково-дослідному інституті судових експертиз Мін’юсту України 05 травня 2022 року відбулося засідання Секції судової пожежно-технічної експертизи Науково-консультативної та методичної ради проблем судової експертизи Міністерства юстиції України.

У роботі Секції брали участь судові експерти Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Мін’юсту України та його відділень, Національного наукового центру «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз Мін’юсту України.

Від Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту участь у засіданні Секції взяли: начальник відділу досліджень, статистики пожеж та надзвичайних ситуацій НДЦ протипожежного захисту ІДУ НД ЦЗ підполковник служби цивільного захисту Руслан КЛИМАСЬ та науковий співробітник цього ж відділу майор служби цивільного захисту Дмитро СЕРЕДА.

З вітальним словом до учасників Секції звернулася заступник директора Київського науково-дослідного інституту судових експертиз з наукової роботи Наталія НЕСТОР.

На порядку денному засідання Секції було підведено підсумки роботи науково-дослідних установ судових експертиз з пожежно-технічних видів досліджень за 2021 рік; розглянуто пояснювальні записки до науково-дослідних робіт, запропонованих до виконання у 2023 році; обговорено результати науково-дослідних робіт, виконаних у 2021-2022 роках; розглянуто рецензії на висновки експертиз, а також обговорені питання з актуальних проблем проведення судових експертиз.

Завершуючи засідання, голова Секції Олександр ШМЕРЕГО запропонував напрями подальшої діяльності, зокрема щодо започаткування судової експертизи цивільного захисту та спеціальності 10.30 «Дослідження у галузі цивільного захисту».

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10