https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.05.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту

 


3 травня, в умовах воєнного стану, у режимі відеоконференції під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося засідання Вченої ради Інституту.

Засідання розпочалося із загальнонаціональної хвилини мовчання з метою вшанування пам'яті українців, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації.

Під час засідання Вченої ради розглянуто ряд питань освітнього, наукового та організаційного спрямування.

Особливу увагу члени Вченої ради зосередили на розгляді функціонування Інституту (за всіма напрямами діяльності) у період дії воєнного стану; підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників Інституту в 2021–2022 навчальному році та проходження переддипломної практики (стажування) здобувачами вищої освіти випускних курсів освітньо-професійної програми «Пожежна безпека» у 2021-2022 начальному році; відновлення після окупації пожежно-випробувального полігону, як наукового об’єкту, що становить національне надбання.

Розглянуто питання імплементації в діяльність Інституту законодавчих актів, прийнятих Верховною радою України в умовах воєнного стану, а також проєкти Порядку дистанційної роботи персоналу Інституту в умовах воєнного стану; Порядку виплати додаткової винагороди особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту Інституту; Положення про заохочення наукових і науково-педагогічних працівників Інституту за публікації у виданнях, що індексуються в міжнародних наукометричних базах даних Scopus та Web of Science Core Collection, та Порядку проведення атестації здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти в Інституті у 2021-2022 начальному році.

Також розглянуто проєкт навчальної програми підвищення кваліфікації фахівців системи авіаційного пошуку і рятування в Україні та програми підготовки добровольців-рятувальників.

Крім того, розглянуто зміну № 1 до технічного завдання на науково-дослідну роботу за шифром «Інформаційно-освітнє середовище»). Членів Вченої ради поінформовано про співпрацю з Національним університетом «Києво-Могилянська академія», про результати взаємодії з Департаментом реагування на надзвичайні ситуації апарату ДСНС та Міністерством розвитку громад та територій.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

Проведення засідання Вченої ради та прийняті рішення сприятимуть подальшому вдосконаленню роботи Інституту в умовах воєнного стану, виконанню у повному обсязі статутних завдань, доручень, визначених наказами МВС та ДСНС, доручень Голови Служби.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10