https://www.high-endrolex.com/10 Курсантка Національного університету цивільного захисту стала стипендіаткою на отримання стипендії Харківського міського голови “Обдарованість” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.01.2022
НУЦЗУ

Курсантка Національного університету цивільного захисту стала стипендіаткою на отримання стипендії Харківського міського голови “Обдарованість”

Анастасія Мироненко, курсантка 4-го курсу факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України, стала стипендіаткою на отримання стипендії Харківського міського голови “Обдарованість” для дітей та молоді на 2021/2022 навчальний рік. Відповідне розпорядження підписав Харківський міський голова Ігор Терехов. Загалом, у списку - 120 школярів та студентів. Всі вони, починаючи з 1 вересня 2021 року, отримують стипендію у розмірі 1000 грн на місяць.
Анастасія Мироненко протягом 2020/2021 навчального року виявила високий рівень успішності, стала переможницею ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Цивільна безпека (Цивільний захист)» та «Цивільна безпека (Охорона праці)», активною учасницею ІХ наукової конференції «Наукові підсумки 2020» ( м. Харків); нагороджена Подякою МВС України за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість. Активно співпрацювала і продовжує свою співпрацю із харківськими волонтерами, є ведучою інтернет-каналу університету «Уроки державної мови»
Стипендія «Обдарованість» - рейтингова. Вона присуджується в галузі освіти, культури, спорту і лідерства. Цьогоріч на її отримання було подано майже 300 кандидатур, і був складений рейтинг з урахуванням перемог на конкурсах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.


Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10