RSS

Новини навчальних закладів

20.01.2022
НУЦЗУ

Директор компанії «INTELLIGENCE-SEC» Мартін Хілл відвідав Національний університет цивільного захисту

20 січня Національний університет цивільного захисту України відвідав директор компанії «INTELLIGENCE-SEC» (Великобританія) Мартін Хілл з метою ознайомлення із навчально-матеріальною базою університету, обговорення перспектив співпраці щодо розвитку міжнародної співпраці з питань забезпечення цивільного захисту та обміну передовими досягненнями з радіаційної, хімічної та біологічної безпеки.
Під час зустрічі із представниками керівництва університету було обговорено проведення на базі Національного університету цивільного захисту України 10-12 травня 2022 року у рамках “CBRNe Summit EMEA 2022” Міжнародної конференції та виставки виробників обладнання безпекового напрямку. У ході практичних навчань планується демонстрація можливостей підготовки рятувальників в університеті та технічних можливостей представленого виробниками обладнання.
На захід планується запросити посадових осіб з Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної поліції України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Міністерства оборони України та інших закладів та відомств, до функцій яких входять питання національної безпеки та оборони. Окрім цього, на захід запрошено представників з майже 15 держав світу та виробників профільного обладнання. Проведення запланованого заходу дозволить ознайомити світових та національних експертів із потенціалом Державної служби України із надзвичайних ситуацій і відкрити нові напрямки розвитку співпраці та взаємодії для забезпечення цивільного захисту в Україні та поза її межами.
До речі, британська компанія «INTELLIGENCE-SEC» спеціалізується на організації конференцій та виставок, які враховують усі актуальні теми у галузі безпеки.



Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.