https://www.high-endrolex.com/10 Перший заступник Голови ДСНС України Максим Грицаєнко зустрівся з керівництвом компанії «INTELLIGENCE-SEC» - провідним організатором виставок та конференцій безпекового напряму | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.01.2022
НУЦЗУ

Перший заступник Голови ДСНС України Максим Грицаєнко зустрівся з керівництвом компанії «INTELLIGENCE-SEC» - провідним організатором виставок та конференцій безпекового напряму

19 січня в ДСНС України відбулася робоча зустріч Першого заступника Голови Служби Максима Грицаєнка із директором компанії «INTELLIGENCE-SEC» Мартіном Хіллом. Британська компанія «INTELLIGENCE-SEC» спеціалізується на організації конференцій та виставок, які враховують усі актуальні теми у галузі безпеки. Учасниками зустрічі також стали представники Національного університету цивільного захисту України – помічник ректора з міжнародного співробітництва Денис Лєбєдєв та начальник наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки науково-дослідного центру Максим Кустов.
У ході зустрічі Мартін Хілл поінформував українську сторону про діяльність «INTELLIGENCE-SEC» та зазначив, що співробітники компанії якнайкраще обізнані в галузі безпеки. Кожна подія, яку проводить «INTELLIGENCE-SEC», ретельно досліджується, щоб забезпечити предмет високого стандарту із залученням найкращих спікерів з усього світу.
Сторони обговорили можливість підтримки Державною службою України з надзвичайних ситуацій проведення Міжнародного саміту “CBRNe Summit EMEA 2022”, який відбудеться у травні на базі Національного університету цивільного захисту України.
Максим Грицаєнко зазначив, що раніше, під час робочої зустрічі начальника наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України Максима Кустова з очільником «INTELLIGENCE-SEC» Мартіном Хілом була досягнута також домовленість щодо проведення 10-12 травня на базі НУЦЗУ практичних навчань у рамках Міжнародного саміту “CBRNe Summit EMEA 2022”. У ході цих одноденних практичних навчань планується демонстрація можливостей підготовки рятувальників в Університеті та демонстрація технічних можливостей представленого виробниками обладнання.
Разом тим, у програмі саміту відбудеться Міжнародна конференція та виставка виробників обладнання безпекового напрямку.

 


Національний університет цивільного захисту України, за офіційними матеріалами сайту ДСНС України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10