https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося засідання секції пожежної та техногенної безпеки Науково-технічної ради ДСНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.10.2021
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося засідання секції пожежної та техногенної безпеки Науково-технічної ради ДСНС

12 жовтня 2021 року, у режимі відеоконференцзв’язку відбулося засідання секції пожежної та техногенної безпеки Науково-технічної ради ДСНС. Основною метою заходу стало розгляд стану виконання замовлених науково-дослідних робіт, впровадження їх результатів у практичну діяльність та формування пропозицій до проєкту Плану наукової і науково-технічної діяльності ДСНС на 2022 рік.
У рамках заходу жвавого обговорення учасників викликав розгляд питання щодо стану виконання науково-дослідної роботи за шифром: «Евакуація – групи мобільності», яка спрямована на виявлення залежності параметрів руху людських потоків різних груп мобільності, як підґрунтя для удосконалення розрахункового методу оцінювання індивідуального пожежного ризику.
Також у рамках роботи секції схвалено постановку нових робіт за шифрами: «Стандарт – статистика», «Обмеження поширення пожежі», «Вогнестійкість – скляні конструкції», «Пожежна класифікація», «Методи контролювання вогнезахисту» та «Вогнестійкість – випробування».
Також ґрунтовно обговорено нову наукову тематику щодо обґрунтування алгоритму розрахунку допустимого навантаження на державних інспекторів під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки та визначення граничної чисельності інспекторського складу у регіоні (державі).
Засідання пройшло в діловій атмосфері. Всі питання були розглянуті та по кожному ухвалено позитивні рішення.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10