https://www.high-endrolex.com/10 Представниця НУЦЗУ взяла участь у тренінгу для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти МВС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.10.2021
НУЦЗУ

Представниця НУЦЗУ взяла участь у тренінгу для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти МВС

27-30 вересня у Маріуполі на базі Донецького державного університету внутрішніх справ відбувся тренінговий курс для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти МВС «Психологічний супровід в екстремальних ситуаціях». Учасницею заходу стала начальник кафедри психології діяльності в особливих умовах Ліна Перелигіна. Фахівчиня отримала відповідний сертифікат.
Тренінг проходив у рамках реалізації спільного проєкту  Координатора проєктів ОБСЄ в Україні та МВС України «Удосконалення тренінгових спроможностей Міністерства внутрішніх справ України з психологічного супроводу в екстремальних ситуаціях». Тренерами виступили експерти ОБСЄ з питань психологічної реабілітації і психотерапії. Тренінг дозволив всім учасникам збагатити і вдосконалити практичні знання й опанувати новітні технології психологічної підготовки особового складу до психоемоційних навантажень, корекції психоемоційного стану і застосування прийомів психологічної саморегуляції.
Національний університет цивільного захисту України

 

http://edu-mns.org.ua/img/news/9916/4.jpg

 

http://edu-mns.org.ua/img/news/9916/2.jpg

 

http://edu-mns.org.ua/img/news/9916/1.jpg

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10