https://www.high-endrolex.com/10 В Інституті відбулося підбиття підсумків роботи за травень та визначено пріоритетні завдання на червень | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.06.2021
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті відбулося підбиття підсумків роботи за травень та визначено пріоритетні завдання на червень

 

В Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту запроваджена ефективна система планування роботи на всіх рівнях, контролю виконання визначених доручень, підбиття підсумків роботи та постановки завдань.

З дотриманням карантинних обмежень в режимі відеоконференції, 7 червня під головуванням виконуючого обов’язки начальника Інституту Петра Волянського відбулася нарада з керівним складом ІДУ НД ЦЗ щодо підбиття підсумків роботи Інституту за травень та визначення пріоритетних завдань на червень поточного року.

Про стан виконавської дисципліни за звітний період, проблемні питання та шляхи подальшого вдосконалення організаційної роботи доповів начальник адміністративного відділу Євген Саєцький.

Про основні результати навчального процесу в звітному періоді, проблемні питання та шляхи їх вирішення доповів заступник начальника Інституту з навчальної роботи Сергій Єременко.

Заступник начальника Інституту з наукової роботи Віктор Михайлов зупинився в своїй доповіді на основних результатах наукової роботи, планування наукової та науково-технічної діяльності Інституту.

Про стан виконання завдань матеріально-технічного забезпечення, проблемні питання та шляхи їх вирішення доповіла заступник начальника Інституту Лариса Громадська.

Заступник начальника Інституту Ігор Романюк доповів про стан виконання робіт на пожежно-випробувальному полігоні, зокрема щодо  ремонту та реконструкції систем життєзабезпечення полігону (високовольтної лінії електропередач та системи газопостачання), приведення у належний стан вогневої смуги психологічної підготовки.

Крім того, про основні результати роботи за напрямами відповідальності поінформували учений секретар Альона Михайлова,  начальник відділу персоналу Олег Нешпор, начальник відділу економіки і фінансів Максим  Красінський, керівники інших структурних підрозділів.               

Виконуючий обов’язки начальника Інституту Петро Волянський визначив пріоритетні завдання Інституту на червень.

На завершення наради оголошено наказ Інституту про нагородження Ярослава Балло Грамотою Інституту за сумлінне виконання службових обов’язків, значні досягнення у роботі та високий рівень організації і забезпечення діяльності вищого колегіального органу Інституту – Вченої ради.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10