https://www.high-endrolex.com/10 НУЦЗУ отримав збірник наукових праць III міжнародної наукової конференції, що відбулася у Польщі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.11.2017
НУЦЗУ

НУЦЗУ отримав збірник наукових праць III міжнародної наукової конференції, що відбулася у Польщі

Отримано збірник наукових праць III Міжнародної наукової конференції «Bezpieczenstwo państw Europy Srodkowo-Wschodniej w kontekscie zagrożeń ekologicznych», яка проходила в Академії Поморській у Слупську (Польща). На конференції було обговорено питання гарантування та підтримки екологічної безпеки в країнах Центральної та Східної Європи.
Національний університет цивільного захисту України виступив співорганізатором цього заходу, оскільки має значний досвід здійснення підготовки спеціалістів у сфері цивільного захисту, пожежної й екологічної безпеки держави.
В окремій секції збірника наукових праць розміщено матеріали досліджень науково-педагогічних працівників НУЦЗ України, які взяли очну участь у роботі цієї конференції. Зазначимо, що результати досліджень, апробовані науковими співробітниками університету в її межах, мають статус повноцінної статті, оскільки відповідають вітчизняним і закордонним вимогам, які висуваються до подібного виду наукових робіт.


Навчально-науково-виробничий центр

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10