https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЗЦУ - учасники наукового стендап-шоу «Sciene Slam» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.11.2017
НУЦЗУ

Курсанти НУЗЦУ - учасники наукового стендап-шоу «Sciene Slam»

З нагоди Всесвітнього дня науки та в рамках проведення низки заходів «Science Week» о 14:00 13 листопада 2017 року в ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбулося наукове стендап-шоу «Sciene Slam».
Science Slam – це наукова битва молодих учених, у ході якої вони презентували свої дослідження в форматі захоплюючого стендап-шоу. Слеймер мав рівно 10 хвилин, повну свободу творчості та самовираження. Перемагав слеймер, за якого гучніше за всіх проголосують глядачі.
Захід відбувся за інформаційної підтримки та співорганізації Ради молодих вчених ХНЕУ ім. С. Кузнеця та Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.
Також до цього заходу долучилися члени наукового товариства курсантів та студентів Національного університету цивільного захисту України з метою дізнатися про останні тенденції в світі науки. У ньому взяли участь курсанти Крадожон Володимир, Ачкасова Марина та Поліканова Ольга.
Даний захід сприяє розвитку обізнаності, рівня інтелекту та популяризації науки.
 
 
 
 
Голова Ради молодих вчених
Андрій Побідаш
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10