https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбулось засідання науково-технічної ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.05.2017
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулось засідання науково-технічної ради

 
У ході роботи науково-технічної ради університету керівникам кафедр та наукових підрозділів заступником начальника науково-дослідного центру-начальником відділу організації науково-дослідної роботи майором служби цивільного захисту Євгеном Рибкою було надано рекомендації щодо наповнення профілів ORCID, репозиторія Університету та Google Scholar. Також начальник ад’юнктури та докторантури університету підполковник служби цивільного захисту Андрій Михайлюк доповів про порядок проведення вступних випробувань до ад’юнктури(аспірантури) НУЦЗ України у 2017 році.
Далі у порядку денному науково-технічної ради університету було розглянуто звіт докторанта 2-го року денної форми навчання за спеціальністю 21.06.02 «Пожежна безпека» Кустова М.В. за темою: «Комплексна система мінімізації негативного впливу надзвичайних ситуацій на атмосферу методами штучного опадоутворення». Науковий керівник д.х.н., професор Калугін В.Д.. Також доповів про хід дисертаційного дослідження здобувач університету Остапов К.М., спеціальність 21.06.02 «Пожежна безпека». Тема доповіді: «Удосконалення дистанційного подавання вогнегасних речовин з гелеутворюючими складовими з метою підвищення ефективності пожежогасіння». Науковий керівник д.т.н., доцент Росоха С.В.
 
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10