RSS

Новини навчальних закладів

18.05.2017
НУЦЗУ

Проректор НУЦЗ України став учасником Міжнародної науково-практичної конференції «Публічне адміністрування в умовах змін та перетворень: проблеми організації та правового забезпечення»

18-19 травня 2017 року на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відкрилась Міжнародна науково-практична конференція «Публічне адміністрування в умовах змін та перетворень: проблеми організації та правового забезпечення».  Співорганізаторами конференції виступили  Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при президентові України, Асоціація фахівців з безпекознавства, Інститут стратегічних комунікацій глобальної організації союзницького лідерства та практики у сфері медицини та фармації.
У вищезазначеній конференції взяв участь проректор з наукової роботи Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов, який у своєму виступі привітав усіх присутніх зі святом Дня науки України та розкрив актуальність переосмислення шляхів реформування публічного адміністрування в Україні. До збірника наукових праць співробітниками нашого університету надані матеріали.
Учасники заходу обговорювали широке коло питань, пов’язаних із сучасним етапом розвитку публічного адміністрування та його перспективами.
 
 
 
 
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.