https://www.high-endrolex.com/10 Представник НУЦЗУ став учасником прямого ефіру програми «Харків-онлайн» на обласному державному телебаченні. Відео | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.02.2016
НУЦЗУ

Представник НУЦЗУ став учасником прямого ефіру програми «Харків-онлайн» на обласному державному телебаченні. Відео

3 лютого викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України Юрій Куліш став учасником прямого ефіру програми «Харків-онлайн» на обласному державному телебаченні.
Ведуча програми Оксана Білецька та представник університету обговорили питання, як сьогодні вижити у мегаполісі під час виникнення нестандартних надзвичайних ситуацій, щодо основних причин виникнення пожеж у побуті, офісах, установах та на підприємствах, у транспорті, в тому числі й на залізничному, у громадських місцях, безпечної поведінки під час ожеледиці, а також розглянули питання про основні засоби пожежегасіння.
У центрі уваги глядачів постали питання щодо основних дій при виявленні ртуті і проведення демеркуризації (видалення ртуті та її сполук із забруднених поверхонь).
Пропонуємо відео ефіру.
http://www.ex.ua/356821992364


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10