https://www.high-endrolex.com/10 ХТО В ЧЕРКАСАХ САМИЙ ВЕСЕЛИЙ? | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.12.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

ХТО В ЧЕРКАСАХ САМИЙ ВЕСЕЛИЙ?

 

Команду КВН “Зворотна тяга”, яка складається з курсантів, студентів та співробітників Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, знають не тільки в Черкасах, а й далеко за межами області. Нещодавно вона порадувала своїх прихильників новими досягненнями. Зокрема, наприкінці листопада виступила на одеському фестивалі першої телевізійної ліги України, що проходить під патронатом ТТО “АМиК”. Загалом, до участі в цьому телевізійному шоу телеканалу УТ-1 взяли 42 команди КВН з усіх регіонів України. “Зворотна тяга” була відзначена організаторами в числі кращих.

На початку грудня в м. Черкаси пройшов І тур розіграшу Кубку України. У склад журі, яке очолює президент асоціації КВН України, капітан команди “Дрим-Тим” та збірної СНД професор Михайло Агранат увійшли відомі кавеенівці України та країн СНД: Марина Поплавська (“Дівчата із Житомира”) та інші. У своїй підгрупі команда КВН Черкаського інституту пожежної безпеки набрала найвищий бал і нині готується до ІІ туру Кубку України, який відбудеться на початку березня 2007 року.

Як стверджує капітан “Зворотної тяги”  майор вн. сл. Олексій Хандусь, члени команди, яка незабаром відзначить своє 10-річчя, незважаючи на постійну плинність основного складу, мають достатній досвід і відчувають у собі достатньо сил, щоб виступати на фестивалях КВН високого рівня. На жаль, як завжди, справа лише у фінансуванні.

        Світлана Єренкова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10