https://www.high-endrolex.com/10 Університет, струнко! Прапор до строю! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.08.2011
НУЦЗУ

Університет, струнко! Прапор до строю!

 
 
Шикування особового складу і зустріч гостей традиційно відбуватимуться на плацу університету. Рівно о восьмій ректор навчального закладу дасть команду: ”Університет, на прапор, струнко! Рівняння – ліворуч! Прапор – до строю!». Мітинг, присвячений Дню знань, відкриє урочистою промовою ректор НУЦЗУ, генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий. Володимир Петрович вітатиме  першокурсників та усіх присутніх із Першовереснем. Він, зокрема, зазначить,  що колектив навчального закладу, науково-педагогічні працівники цілком готові до роботи. Зроблено все можливе,  аби новий навчальний рік розпочався організовано, в оновлених аудиторіях і лабораторіях, а  всі, хто  усвідомив,  з якою метою прийшли до Національного університету цивільного захисту, визначили для себе виняткову важливість рятувальної справи, можливість допомагати людям у будь-якій надзвичайній ситуації.
На свято Дня знань в університет запрошені керівний склад основних комплектуючих органів управління та підрозділів МНС, представники органів виконавчої влади Харкова, Головного управління освіти та науки Харківської облдержадміністрації, ради ветеранів.
Після виступу колективу художньої самодіяльності першокурсники прийматимуть посвячення в студенти та дадуть урочисту клятву. Завершить святкові заходи до Дня знань урочистий марш особового складу Університету.
 Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки, молоді та спорту новий навчальний рік розпочнеться із першої вступної лекції  «Моя Україна – вільна держава».    
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10