https://www.high-endrolex.com/10 Академія пожежної безпеки проводить меморіальні «Чорнобильські тижні Черкащини» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Академія пожежної безпеки проводить меморіальні «Чорнобильські тижні Черкащини»

    Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) спільно з КП «Черкасиоблкіно» (директор – Іван Козленко) напередодні 25 річниці аварії на ЧАЕС організувала проведення меморіальних «Чорнобильських тижнів Черкащини».
    Розпочався захід 5 квітня з урочистого відкриття та тематичного кінолекторію у Черкаському Палаці молоді, участь в яких взяли заступник голови Черкаської обласної ради Василь Касян, голова Черкаської громадської організації «Союз Чорнобиль України» полковник запасу Олег Гончаров та члени організації Сергій Кириченко, Олександр Рожков, Петро Рибка, Олександр Вотінцев, а також учасники ліквідації аварії на ЧАЕС та її наслідків, представники громадськості, курсанти та студенти Академії пожежної безпеки.
    Зокрема, курсанти та студенти АПБ підготували для присутніх кілька творчих виступів. Третьокурсники Олександр Тиква, Михайло Колісніченко, Анастасія Лейба та першокурсниця Вікторія Холод виступили з літературно-музичним реквіємом, в якому прозвучали стисла хроніка квітневих подій 1986 року та поетичні твори, присвячені Чорнобильській трагедії. Під час «Чорнобильської молитви» у виконанні Вікторії Холод присутні вшанували пам’ять Героїв Чорнобиля хвилиною мовчання. А танцювальний ансамбль «Флай» подарував зворушливу драматичну хореографічну композицію.
    Завершився захід демонстрацією хроніко-документального фільму «Чорнобильська битва» про трагічні події аварії на ЧАЕС та основні етапи її ліквідації.


 

 

Ольга Подосьонова,
помічник ректора АПБ з виховної
та культурно-масової роботи
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10