https://www.high-endrolex.com/10 У Всесвітній день цивільної оборони Національний університет цивільного захисту України - в епіцентрі подій дня телеканалу Інтер | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.03.2011
НУЦЗУ

У Всесвітній день цивільної оборони Національний університет цивільного захисту України - в епіцентрі подій дня телеканалу Інтер

1-го березня у Всесвітній день цивільної оборони науково-педагогічні працівники та курсанти Національного університету цивільного захисту України провели практичні заняття, а ветеран навчального закладу Борис Козлов розповів про дії та заходи цивільної оброни часів Радянського Союзу. Спецкор телеканалу Інтер Світлана Шекера на власні очі могла побачити закріплення теоретичного матеріалу курсантами навчального закладу: дії при самогасінні, рятування з висоти, безпеку на льоду, надання першої медичної допомоги при обмороженні та переохолодженні, використання індивідуальних засобів захисту.
Учасниками практичних занять стали і харківські школярі. Учні разом із вчителями мали змогу навчитись одягати протигази, дізнались про призначення та використання загальновійськових захисних комплектів, що стануть в нагоді при виникненні радіаційної чи хімічної небезпеки, а також про комплектацію тривожної валізи рятувальника.
З програмою «Подробиці» телеканалу Інтер було затверджено тематику подальших телепроектів щодо діяльності університету. Незабаром в ефірі Інтера – наукові розробки кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки.

Прес-служба НУЦЗУ.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10