https://www.high-endrolex.com/10 Колишні випускники Національного вишу МНС полонять Міжнародні фестивалі та сцени | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.12.2010
НУЦЗУ

Колишні випускники Національного вишу МНС полонять Міжнародні фестивалі та сцени

Цьогорічний конкурс зібрав понад 200 учасників з України, Росії, Германії та Ізраїлю. Почесним гостем була запрошена народна артистка України Ніна Матвієнко, повідомляє сайт МНС із посиланням на інформацію  управління соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення МНС.

Вадим Валерійович Стремоухов – випускник Академії пожежної безпеки України 2001 року. Одразу  роботу рятувальника він розпочав на посаді начальника караулу  5  ДПЧ Московського району, потім очолював окремий пост ГДЗС, а зараз працює заступником керівника окремої об’єктової частини Орджонікідзевського району Харкова, розповів прес-службі НУЦЗУ колишній випускник. На цьому навчання пожежно-рятувального напрямку капітан цивільного захисту Стремоухов не завершив і у 2009-му закінчив магістратуру Національного університету цивільного захисту України.
„Багато пройдено, але впевнений, ще більше попереду, - поділився своїми творчими планами Вадим. - Поза сумнівом, роль мистецтва для піднесення духу людей, підняття поваги суспільства до героїчної професії рятівника, до чорнобильців важко переоцінити. Але ми знаходимо відгук у душах і людей літніх, і молоді, і підростаючого покоління”, - пише сайт МНС.
Вадим Стремоухов протягом останніх років неодноразово ставав лауреатом різних міжнародних пісенних змагань. У 2010 році він дістав першість на Фестивалі героїко-патріотичної пісні серед працівників органів і підрозділів цивільного захисту МНС, що був присвячений 65-ій річниці Перемоги. 
Вадим Валерійович каже, що  здійсненню творчих планів допомагають трирічний син Дмитрик і дружина Світлана. Талановита сім’я співає разом із батьком аби всіляко підтримати свого надзвичайного артиста.

Національний університет цивільного захисту України

Фото – із сайту МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10