https://www.high-endrolex.com/10 Відомий благодійник П. Спайкерс відвідав Університет МНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.12.2010
ЛДУ БЖД

Відомий благодійник П. Спайкерс відвідав Університет МНС

Ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України Михайло Козяр провів зустріч з відомим благодійником із Нідерландів, засновником благодійного фонду «Гуманітарна допомога дітям України» Пітом Спайкерсом та представником фонду в Україні Оксаною Підковою. В ході зустрічі Піт Спайкерс запропонував бути посередником у поглибленні співпраці між пожежно-рятувальними підрозділами, навчальними та науковими установами Нідердандів та України. Також було обговорено низку благодійних проектів. Оксана Підкова розповіла, що їхня благодійна організація займається питаннями охорони здоров’я та надання соціальної допомоги.
Під час зустрічі з П. Спайкерсом, ректор Університету М. Козяр зазначив «Ми знаємо про вашу безмежну доброту. Ви багато років допомагаєте дітям України, даруєте їм найголовніше – здоров’я. Ваша діяльність є прикладом, як творити добро. Хочу висловити вам вдячність, побажати міцного здоров’я, багато років життя».
Пітер Спайкерс заснував благочинну організацію «Гуманітарна допомога дітям України» у 1992 році та розмістив більшу частину власних коштів на її рахунках, щоб забезпечити стабільне фінансове становище і гарантію продовження її діяльності.
За волонтерську діяльність в Україні Пітера Спайкерса у 2000 році нагороджено найвищою нагородою Королеви Нідерландів – орденом ORANJE-NASSFU. П. Спайкерс також удостоєний міжнародної премії в галузі благодійної діяльності «За безкорисну та багаторічну допомогу українському народові» та великої кількості регіональних нагород і відзнак.
Серед численних проектів, які реалізовував П. Спайкерсом на теренах України були закупівля хірургічного лазеру та необхідних ліків для українських лікарень, проведення ремонту та оновлення закладів охорони здоров’я та освіти, побудова культурно-спортивного центру «Дивосвіт» у дитячому будинку «Рідний дім» (с.Корналовичі Самбірського району), створення дитячого відпочинкового табору тощо.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10